Dag dames en heertjes!
Ik zit op dit moment op het vliegveld van Hong Kong op een heel klein stoeltje midden in de hal te interneppen. Het internet ik fucking traag, dus k weet niet eens of k dit wel gewoon kan posten. k kan iig tot nu toe niks doen op facebook, want dat flipt ie helemaal.
Maar even ter zake. De vlucht viel achteraf alles mee. De 11 uur gingen veel sneller voorbij dan ik had gedacht. En de tv die ik aan boord heb is echt koning! Ik kan allemaal old-skool spelletjes doen als pac-man en zeeslag :O Dus dat is echt heel erg vet! En er staan ook super veel goeie films op die nog maar hoogses een jaar oud zijn. Dus k heb op de heenweg Machete (super brute flim trouwens) en nog een film gekeken, maar die weet ik niet meer precies. Iets met geesten iig. En ook kan je superveel muziek luisteren, er staan 888 cd's op, dus ook cd's van de foo fighters, led zeppelin, muse, guns 'n roses, michael jackson en ga zo maar door! En je kan ook je eigen playlist maken, dus k had een super vette lijst gemaakt met allemaal coole liedjes en die ging ik luisteren terwijl ik probeerde te slapen. Maar dat lukte niet... Ah:( Kut vliegtuigen. K zat gelukkig wel aan het gangpad, dus kon ik mijn voeten/benen wel eens strekken, maar dat hielp echt niet hoor als jullie dat soms denken!! :@ En het eten was ook echt best wel lekker, dus dat viel ook alles mee.
Toen we het vliegtuig uit kwamen zouden we opgewacht worden door iemand genaamd Chalie Chan (broer van Jackie, dacht ik) Maar wat bleek... Dat was een vrouw!! :O
Dus wij allemaal zoeken naar een man die zeer bedreven was in martial arts, bleek het een klein vrouwtje te zijn. Nou!
Met dat vrouwtje gingen we naar het hotel, maar we moesten eerst nog een uur met de bus. Maar dat was eigenlijk best wel cool, want daardoor zagen we meteen een groot deel van Hong Kong. Wat echt een super vette, rare stad is. Ze hebben super mooie gebouwen vlak naast super lelijke flats staan die elk moment om kunnen vallen. Ze hebben daar trouwens alleen maar flats, en de helft is allemaal hetzelfde ontwerp. En die verdiepinkjes zijn allemaal superklein. Maar ja chinezen ook dus dat klopt dan weer.
Toen gingen we dus naar onze hotelkamer en die bedden waren ook super klein en het raam keek uit op een steeg VOL met afval. Echt een ouwe bende joh! Godnondeju!
Toen konden we ons inschrijven voor een tourtje door Hong Kong, maar dat heb ik met 5 andere niet gedaan en dat was maar goed ook. Want het was echt fucking mistig, dus je zag dan niet echt veel. Toen hebben we eerst maar eens van 9 tot 1 een uiltje geknapt, alvorens wij Hong Kong gingen exploiteren.
En dat is echt heel cool, maar dat vertel ik in de volgende alinea
...wordt vervolgd...
Nou hier dan de volgende alinea,
Hong Kong is wel echt een super vette stad. En eigenlijk alles wat je van China verwacht. Ze hebben overal van die uithangborden hangen en s avonds is dat allemaal super vet verlicht.
En verder heb je dus verschillende wijken met afgewisseld bouwvallen en mooie gebouwen. En tussen al die flats enzo in heb je een super mooi park. Daar hebben we een uur lang doorheen gelopen en super vette dingen gezien. Zoals allemaal exotische bomen die uit muren groeien enzo. Ook gewoon fucking palmbomen! IN HONG KONG!!
En ze hadden ook een paar kooien met allemaal super vette papegaaien en 1 daarvan zat de hele tijd in het Chinees te lullen. Echt heel cool. Hallo! riep ie ook de hele tijd, wat dan weer niet heel erg chinees is:P
En flamingo's en schildpadden.
En...
Een soort dojo met daarin allemaal hele oude mensjes die tai ji aan het doen waren. Die mensen waren echt mega lenig allemaal joh! En ik als sensei werd natuurlijk meteen herkend door al die ninja's daar en gegroet en vereerd enzo. Beetje genant bij allemaal mensen die ik net ken natuurlijk.
Maar ik heb echt al super veel foto's gemaakt: 150 plus minnus, circa, ongeveer.
Maar die kan ik hier niet uploaden, dus dat komt de volgende keer hoop ik. (niet alle 150 natuurlijk!)
Ik zit nu dus te wachten op mijn vlucht naar sydney, die om 01:25 vertrekt ipv 23:55, dus dat is allemaal ontzettend plezant, NOT!
Ik hoop dat ze in dat vliegtuig dezelfde films enzo hebben en series (ze hebben ook super veel series) Want ik was Hawaii five-0 aan t kijken en dat wil ik wel verder kijken natuurlijk!
Nou tot de volgende keer mensen!
Sensei ni rei!
Koen
16 feb. 2011, 16:58
ben ik de enige, of lees ik dit allemaal precies zoals Bart dit hardop zou vertellen?
ik 'vind dit leuk' als eerste van mijn vrienden! wajooo
Manja
16 feb. 2011, 19:00
Super vet allemaal bart..:D:D
ik kijk uit naar de foto's en de verdere verhalen..
xxx
Iris
16 feb. 2011, 20:32
Hee allerliefste broer,
Ik was verbaasd toen ik zo'n lang verhaal zag staan, je vingers zullen wel zeer doen. Super vet dat ze zulke chille dingen in het vliegtuig hadden, zitten er nog lekker chicks in de groep? Heeeel erg bedankt voor het geld, en ik kijk uit naar de foto's!
Dikke kus, je allerliefste zusje
Familie Heimel
17 feb. 2011, 20:07
Hee lieve bart,
Fijn dat je goed aangekomen bent.
Leuk je verhaal te lezen en we blijven je absoluut volgen.
Geniet ervan.
Liefs,